Ознака: гинекологија во Скопје

Вести

Поинаа три новороденчиња на гинекологија во Скопје

Три новороденчиња починаа на Клиниката за гинекологија и акушерство.Пациентката И.М. била хоспитализирана на 21 август на Клиниката за гинекологија и акушерство поради болки во абдоменот. Истиот ден е породена со царски […]