Ознака: гинекологија

Балкан

ШОКАНТЕН СЛУЧАЈ: Девојче дошло да се породи. Лекарите се изненадиле од возраста!

14-годишно девојче отишло да се породи на Гинекологија во Тузла. Таа била најмладата мајка за минатата година во овој регион.Од болницата велат дека, за жал, последниве години имаат зголемен број […]