Ознака: Гинисова книга

Занимливости

Жена влезе во Гинисовата книга – и тоа затоа што со својот задник умее да го направи ова!

Танчерка од Англија влезе во Гинисовата книга на рекорди благодарение на својот необичен талент. Андреа М од Лондон е експерт за вртење обрач, но не со рака или со нога, […]