Ознака: Гиорги Квирикашвили

Вести

Грузија ја затвори границата кон Турција

Властите во Грузија наредиле да се затворат граничните премини со Турција поради државниот удар и нестабилноста во оваа земја.Премиерот Гиорги Квирикашвили рекол дека Националниот совет за безбедност утврдил „закани кои […]