Ознака: ги нападна

Македонија

“Макфест” до навивачите на РК “Вардар“: Се отишло премногу во невкус, безгранично во уништување на песната

Безвременскиот хит на сестрите Маријана и Росана, нумерата “Признавам“ која беше изведена на фестивалот за забавни мелодии “Макфест” во 1988-ма година, деновиве е повторно актуелен, но како обработка и навивачка […]