Ознака: ги напушта ли

Сцена

Ги напушта ли Марија Шерифовиќ “Ѕвездите на Гранд“?

По објавите на одредени медиуми во регионот дека, наводно, Марија Шерифовиќ ќе ги напушти “Ѕвездите на Гранд“, а нејзино место ќе го заземе Мира Шкориќ, се огласи и продукцијата и демантираше. […]