Ознака: ги откажуваат

Балкан Вести

Бугарските тур-оператори ги откажуваат екскурзиите во Македонија

Заради строгата забрана за увоз на месо бугарските тур-оператори масовно ги откажуваат еднодневните екскурзии до нашата земја. Не сакаат, велат, да си имаат проблеми со граничните власти кои ги зајакнале […]