Ознака: ги победува

Магазин

Брокулата, моќен зеленчук кој ги победува бактериите отпорни на лекови

Брокулата е зеленчук карактеристичен со својот специфичен вкус. Се јадат и плодот и листовите, а содржи бројни витамини како А, Б1, Б2, Е и Ц. Исто така брокулата има и […]