Ознака: ги повикува

Македонија

АВМУ ги повикува политичарите да се воздржат од тужби кон медиумите

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги повикува политичарите да се воздржат од тужби кон медиумите и да не ја загрозуваат слободата на изразување. Најавите за тужби претставуваат директен […]