Ознака: ги презема предметите

Вести Македонија

Јавното обвинителство ги презема предметите од Специјалното јавно обвинителство

Јавното обвинителство на Република Северна Македонија на одржаниот Стручен колегиум на јавните обвинители во Јавното обвинителство на Република Северна Македонија на 05.09.2019 година, го разгледа Известувањето испратено од Јавниот обвинител […]