Ознака: ги прекрсти

Македонија

Владата ги прекрсти сите институции, еве ги новите имиња

На вчерашната седница Владата донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, согласно амандманите 33, 34, […]