Ознака: ги претставија

Живот

Вевчански карневал

Во Вевчани вчера започна традиционалниот карневал, кој ќе се одржува од 12 до 14 јануари и во чии рамки се очекува карневалско дефиле со повеќе од 1 000 маски и […]