Ознака: ги расплака

Живот

Се жалам што немам Интернет, а некои немаат семејство: Маријана ги расплака сите

Маријана има 12 години и, како што самата вели, среќно детство, но ги нема работите што денес се подразбира дека децата мора да ги имаат. Нема лаптоп, Интернет, нема ниту […]