Ознака: ги сподели

Македонија

Членот 32 вгнездува непријатно чувство кај граѓаните на Македонија

Иако кажа дека секое мислење или предлог е многу корисен во оваа фаза на измените на  Уставот е добредојден, денес пред студентите на Универзитетот ФОН на втората од петте јавни […]