Ознака: ги учи на ред

Балкан

„Ало, тргни ги овие работи од плажа и излегувај од вода“ – црногорски келнер ги учи на ред туристите (ВИДЕО)

Кога некој странец го слуша премиерот на Црна Гора, Душко Марковиќ како ја фали земјата како најдобра туристичка дестинација и економски “тигар“ во регионот секој би добива желба да ја […]