Ознака: глава на волк

Свет

Во Сибир пронајдена глава на волк стара 40 000 години во совршена состојба (ВИДЕО)

Сочувана глава на волк од леденото доба, кој најверојатно починал пред 40.000 години, пронајдена е во Сибир. Заради студот и мразот, остатоците се во совршена состојба, па може да се […]