Ознака: главен уредник

Македонија

Искра Коровешовска е нов главен уредник на ТВ “Алфа“

ТВ “Алфа“ има нов главен уредник. На Фексбук Искра Коровешовска соопшти дека таа е новиот главен уредник на ТВ “Алфа“. –Од денеска мојата улога е одговорноста за вестите на Алфа […]

Македонија

Латас си поднесе оставка од местото главен уредник во ТВ“Сител“

Денес Драган Павловиќ Латас соопшти дека поднесува оставка на функцијата главен и одговорен уредник во ТВ “Сител“. – Оставката ја поднесувам со цел – заштита од понатамошни притисоци кон мене како […]