Ознака: Главовица

Локална самоуправа

Се гради пешачки мост што ќе ги поврзува селата Главовица и Цера

Во високиот дел на Осоговијата, на реката Масалница се градат два моста на Масалница коишто ги поврзуваат селата Главовица и Цера, односно општините Кочани и Македонска Каменица.– Мостовите се комбинација […]