Ознака: гламур маски

Сцена

Гламур и маски на црвениот тепих во Венеција

Заштитните протоколи за ковид-19 немаа влијание врз гламурот на холивудските ѕвезди, и покрај тоа што актерите со маски на лицата прошетаа на црвениот тепих за време на отворањето на Венецискиот […]