Ознака: ГЛАМ Македонија

Вести

Википедија се збогатува со содржини од македонската историја

Проектот “Македонски војводи и револуционери” на Википедија забрзано се реализира и веќе ги дава очекуваните резултати. Над 155 постоечки статии за личности од македонско револуционерно минато се веќе надополнети со […]