Ознака: ГЛАСАЧКИ МЕСТА

Вести

Во Берово започна дезинфекција на гласачките места

Во насока на директен придонес кон безбедно гласање на граѓаните и заштита на нивното здравје, во Берово започна дезинфекција на сите гласачки места во општината. Како што информираат надлежните вечер […]

Вести

Отворени се гласачките места во Гевгелија, Валандово и Богданци

Во општините од југоистокот на Македонија, точно во седум часот почна гласањето на сите избирачки места, кое се одвива мирно и без проблеми.Претседателот на Општинската изборна комисија од Гевгелија, Гордана […]

Вести

Во Струга навреме беа отворени сите гласачки места

Сите гласачки места во општина Струга се отворени навреме, во 7 часот утрово и процесот на гласање за предвремените Парламентарни избори се одвива непречено, информира претседателот на Општинската изборна комисија […]