Ознака: гласачки права

Издвојуваме

Џабе бистриш политика, ако не ги знаеш твоите гласачки права

Станарите од петкатната зграда број 37 на улица Скопска имаа закажан куќен совет на 05.11.2016. Сите станари сакаа подобри услови во заедничкото живеење во зградата. Станарите од петтиот кат се […]