Ознака: гласачко место

Вести

Управниот суд го поништи гласањето во избирачко место 2011 во Теарце

Управниот суд ја уважи тужбата на Коалицијата предводена од СДСМ против решението на Државната изборна комисија УП 1 бр.10-488 од 18-ти месецов и го поништи гласањето на гласачкото место број […]