Ознака: гласајте против Ката

Македонија

Христијан Мицкоски им бакна рака на избрканите 8, гласајте против Ката и пак ќе сме другарчиња

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вчера оствари средба со осумчлената независна пратеничка група. Изненадувачкиот состанок се одржа во Собранието, а бил по иницијатива на лидерот на опозицијата. „На средбата се […]