Ознака: гласна музика

Живот

Премногу гласната музика го оштетува слухот повеќе од дупчалка

Премногу гласното слушање музика преку слушалки го оштетува слухот повеќе од пнеуматска дупчалка, која произведува звук од 110 децибели, покажале британските истражувања. Исто така, еден од шест испитаници слушаат со […]