Ознака: Гласот на Русија

Сцена

Пее песна како што никој до сега не успеал да ја изведе. Изведба која ќе се помни долго време!

Викторија Ховханисјан има само 13 години, но  тоа не ја  спречило  храбро  да зачекори  на сцената   на „Гласот на Русија“ каде одлучила да запее.Одбрала многу тешка нумера, која многу професионалци   […]