Ознака: глас

Политички партии

Солза Грчева: Апасиев не е никаков левичар, тој е продолжена рака на ВМРО

Солза Грчева: Апасиев не е никаков левичар, тој е продолжена рака на ВМРО Во последната емисија „Во Центар“, на Васко Ефтов, вечерва гостуваа лидерот на партијата Интегра, Љупчо Ристовски и […]

Издвојуваме

Еден глас за сета Македонија

СТАТИЈА ВО ВЕСНИКОТ “МАКЕДОНИЈА”, “ЕДЕН ГЛАС  ЗА СЕТА МАКЕДОНИЈА”: КАКО ШТО НИ ПОМИРИСУВА, ЕГЗАРХИЈАТА УШТЕ ОТСЕГА ЌЕ СКРШНУВА КОН ТОЈ ПУСТ ДЕСПОТИЗАМ (23 јуни 1870 год.)“…Таа висока милост (ферманот за формирање […]