Ознака: глауком!

Живот

Со витамин В3 против глауком!

Со  додавање на витамин В3 во  вода може да се подобри  здравјето  и  да се спречи  појава на глауком, велат  научниците.Во  тестовите кои спроведувани на глувци, научниците утврдиле дека очите […]