Ознака: глдување

Живот

Гладувањето- тајна на успехот на милијардерите

Ако тридневно гладување звучи како некое средновековно средство за мачење, тогаш не сте слушнале за т.н. „биохакерска диета” која ја практикуваат милијардерите од Силициумската долина.Строгите режими на гладување кои понекогаш […]