Ознака: гледаат

Сцена

Мила им забранила на работниците на сетот на нејзиниот филм да гледаат во неа!

Актерката Мила Кунис (29) во моментов е во Лондон за снимање на филмот ” Jupiter Ascending“. На работниците кои помагаат на сетот им биле дадени инструкции за тоа како да […]