Ознака: гледање

Магазин

Гледањето политички емисии е опасно по здравјето

Следењето политика предизвикува стрес и го нарушува сонот, тврдат научниците. Истражување објавено во списанието „ПЛОС 1“, кое ги разработува физичките и емоционални последици од следењето вести и од самото учествување […]