Ознака: гледа

Живот

Научен ФЕНОМЕН: жената што гледа ЗМЕЈОВИ!

Жената имала 52 години и чуден проблем: гледала змејови каде и да погледне.Нејзината состојба е наречена „прозопометаморфозија и фацијални халуцинации“ од страна на тим што го сочинувале најдобрите научници на […]