Ознака: глен барбер

Видео

ВИДЕО: Останал без работа, а една генијална идеја го направила милионер!

Американецот Глен Барбер заработил големо богатство „ловејќи“ голф топчиња. Кога останал без работа пред 10 години, тој се сетил на генијална идеја, која подоцна го направила богат човек.Тој почнал да […]