Ознака: глешки

Љубов и секс

4 најчести грешки со употребувањето на кондомот

Најново истражување покажало дека во 30% од случаите, кондомот се става на погрешен начин. Овие се најчестите погрешни потези. Предвремено отворање Правилен начин да се отпакува кондом е да се […]