Ознака: Глигор Бишев

Вести

Политичката и економската стабилност одат рака под рака

Политичката и економската стабилност одат рака под рака, вели генерален директор на Шпаркасе банка, Глигор Бишев, кој гостува во „Отвореното студио“ на ТВ Нова.-Важно е економските политики да се градат […]