Ознака: Глигор Гелебешев

Култура

Концерт на Александра Коцевска и Глигор Гелебешев

В среда, на 31 август, со почеток во 19:30 ч. во Музичкото училиште „Ристо Јуруков“ концерт ќе одржи Александра Коцевска, мецосопран, со уметничкиот соработник Глигор Гелебешев.Коцевска и Гелебешев ќе настапат […]