Ознака: Глобалната конференција

Вести

Македонија домаќин на Глобалната конференција на Пацифик – Азиската Туристичка Асоцијација

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на РМ ќе биде домаќин на Глобалната конференција на Пацифик – Азиската Туристичка Асоцијација (Pacific Asia Travel Associatio PATA) која за прв пат […]