Ознака: глобални проблеми

Вести

Топ 5 глобални проблеми: Се влошуваат и можеби никогаш нема да се најде решение

Климатските промени, конфликтот меѓу Израел и Палестинците, иднината на Европската Унија, нуклеарната криза со Иран и постепениот распад на американско-азиските сојузи се петте глобални проблеми што се влошуваат и за […]