Ознака: глобално онлајн-училиште

Живот

Ова финско глобално онлајн-училиште ги поместува границите на учењето на далечина

Учењето на далечина може да биде најдоброто нешто за непрекинато образование за учениците и од основно и од средно образование во 2020 година. Како родител, можеби размислувате за опцијата учење […]