Ознака: глобално

Вести

КОРОНАВИРУС: Загрижувачки бројки денеска, се зголемува бројот на заразени и мртви (инфографик)

КОРОНАВИРУС: Загрижувачки бројки денеска, се зголемува бројот на заразени и мртви Денеска состојбата е следнава, на глобално ниво: Заразени 415.114 (вчера 373.647); починати 18.559 (вчера 16.319); излечени 108.294 (вчера 101.821); […]