Ознака: глодари

Вести

Во Штип дератизација од глодари

Општина Штип утре ќе спроведе дератизацијата заради заштита на населението од заразни болести предизвикани од глодари.Општина Штип соопшти дека со дератизацијата ќе се одвива во периодот од 18 до 23 […]