Ознака: глодар

Занимливости

Мислел дека купува пудлица, а му подметнале глодар на стероиди

Пензионер од Катамарка, привлечен од ниската цена на две „кучиња со педигре “во Аргентина наречени „бразилски стаорци”, бил шокиран кога ги однел на ветеринар за вакцинација и дознал дека за […]