Ознака: глуварче

Живот

ОНКОЛОЗИТЕ ШОКИРАНИ: Оваа тревка може да го убие ракот за 48 часа

Практично предизвикува самоубиство на ќелиите на ракот, без никаков ефект на здравите ќелии како што е случај со хемотерапијата.Група научници од Универзитетот Виндзор почнале да истражуваат различни тревки со цел […]

Живот

Запознајте го човекот кој го ПОБЕДИЛ ракот: Еве која БИЛКА му го спасила животот!

Џон ди Карло, е 72-годишен човек, кој поминал низ интензивни и агресивни третмани на хемотерапија, се лекувал полни три години, пред докторите да го испрата дома, за да ги помине […]