Ознака: Глува недела

Живот

Глува недела: Што не треба да правите во оваа седмица од Велигденскиот пост?

Петтата недела од Велигденскиот пост, која во календарот се нарекува Глува недела, името го добила по тоа што во голема мера е поминат постот и следи време на молчење, покајание, […]