Ознака: глувонеми лица

Избор на уредникот Издвојуваме

Прв веб речник на македонски знаковен јазик достапен за јавноста

Првиот веб речник на Македонски знаковен јазик е веќе достапен за јавноста на www.znakoven.mk. Речникот е целосно изработен од членовите на Здружението на глуви и наглуви „ТИШИНА“ – Карпош со поддршка […]