Ознака: глувци

Занимливости

БЕЗ ОТРОВИ И ХЕМИКАЛИИ: Домашен спреј против комарци чии ефекти се видливи по првото прскање!

Најдобро е да набавите мрежа за комарци, а оние кои ќе влезат можете да ги избркате со електричен апарат против комарци.Спиралите на палење исто така ги растеруваат инсектите, но не […]