Ознака: глумење политика

Вести

Еди Рама се засекира за слабиот одзив. Не се оствари толку лесто ТИРАНСКАТА ПЛАТФОРМА

Еди Рама се засекира за слабиот одзив. Не се оствару толку лесто ТИРАНСКАТА ПЛАТФОРМА. Овој човек, без усул се замеша преку твит во внатрешните работи на Македонија и среде гласањето […]