Ознака: глупави луѓе

Живот

Пред да си дијагностицирате депресија, проверете дали се дружите со будали

Додека постојано слушате за депресијата, симптомите, лекарства и слично, па помислувате дека можеби и вие сте депресивни…ви пренесуваме совет од психологот Вилијам Гибсон.-Пред да си поставите дијагноза дека страдате од […]