Ознака: глупак

Видео

Глупак на денот

На сред жестока борба еден од борците реши да ја поздрави публиката. Резултатот на таквиот потег беше очекуван. Поради тоа ние заслужено му ја доделивме титулата „Кретен на денот“. Погледнете […]