Ознака: глуп

Занимливости

Глуп и поглуп: се криеле од полицијата во полициска станица

И самите изненадени од тоа што го доживеале, службениците на полициската станица во Бромли на Тwitter споделија какво е искуството кога имате работа со не баш толку бистри момци.   […]